Najlepšie dezerty sú tie, ktoré sa ľahko pečú a ešte ľahšie jedia, súhlasíte? 🙂 Máme pre vás perfektný recept! Tieto škoricové vejáre sú skvelé ku káve alebo si ich môžete dopriať na raňajky! Jednoduchší recept nenájdete!
Potrebujeme:
400 g mäkkého tvarohu
480 g hladkej múky
Štipka soli
250 g mäkkého masla
1 čajová lyžička prášku do pečiva
Cukor zmiešaný so škoricou na posypanie ventilátorov
Príprava:
Zmiešajte tvaroh, maslo, múku, prášok do pečiva a soľ a vypracujte hladké cesto. Vytvarujte bochník a rozdeľte ho na menšie časti. Každý kúsok rozvaľkajte na malé kolieska, ktoré preložte na polovicu a polkruh opäť preložte na polovicu. Každý vejár obalíme v zmesi cukru a škorice. Pečte pri 180 °C približne 30 minút.
A hotovo! Zdieľajte tento recept na Facebooku!