Zapečené bravčové mäso so syrom, kyslou smotanou a hubami: Bravčové rezne už nevyprážam, toto je stokrát lepšie!

Zdieľať článok na

Fantasticky chutné a šťavnaté obložené rezne na plechu. Stačí vám len pár prísad, ktoré určite nájdete u vás v chladničke a kúsok bravčového mäsa. Samozrejme, tento recept môžete vyskúšať aj s kuracím, či morčacím mäsom!

Tejto úžasné chuti sa nedá absolútne odolať a výsledok Vás naozaj milo prekvapí.

Potrebujeme:

700 g bravčového mäsa
3 polievkové lyžice kyslej smotany
100 g húb
1 cibuľa
2 paradajky
150 g syra
soľ
korenie
olej

Postup:

  1. Mäso nakrájajte na tenké plátky, jemne naklepte . Nakrájajte najemno cibuľu a pokvapkajte trochou oleja, potom pridajte huby a sprudka osmažte na panvici asi 10 minút.
  2. Mäso vložte do vymasteného pekáča tesne vedľa seba, osoľte, okorente a zalejte kyslou smotanou.
  3. Smaženú zmes cibule a húb dajte na mäso.
  4. Nakrájajte paradajky. Na každé mäso položte jeden plátok paradajky.
  5. Ku každému mäsu pridajte plátok syra.
  6. Zakryte alobalom a pečte 30 minút v rúre na 180 °.
  7. Potom alobal vyberte a pečte aspoň ďalších 10 minút.

 

Dobrú chuť.

Zdroj: skovarro.com


Zdieľať článok na

You Might Also Like