Zapečené bravčové mäso s cibuľou, paprikou, cesnakom a luxusnou šťavnatou chuťou!

Spread the love

Dnes si pripravíme šťavnaté mäso, ktoré nemá konkurenciu. Uvidíte, že si na ňom pochutí úplne celá rodina.

Potrebujeme:

500 g bravčového alebo hovädzieho mäsa
2 veľké cibule
2 papriky
1 lyžička červenej papriky
3 lyžice paradajkového pretlaku
3 strúčiky cesnaku
1 bobkový list
soľ
korenie
olej

Postup:

  1. Cibuľu očistite, nakrájajte a pokvapkajte trochou oleja. Pridajte nakrájané papriky, smažte 1-2 minúty.
  2. Mäso nakrájajte na väčšie kocky, zamiešajte a smažte, kým nepustí šťavu.
  3. Potom pridajte červenú papriku, pridajte paradajkový pretlak, okorente a pridajte drvený cesnak.
  4. Podlejte trochou vody a varte. Občas zamiešajte, v prípade potreby pridajte trochu vody. Dobrú chuť.

Zdieľajte tento recept, Vaši priatelia si ho určite zamilujú.

Nezabudnite dať LIKE na našu Facebook stránku, ak chcete vidieť nové recepty každý deň.

Zdroj:  bidista.com

You Might Also Like