Veľmi jednoduché parížske rezy s Margotkou – chutia fantasticky!

Spread the love

Suroviny:

Korpus:

  • 1,5 hrnčeka polohrubej múky
  • 3/4 hrnčeka cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 2 vajcia
  • 3/4 hrnčeka oleja
  • 1 hrnček vody
  • 4 lyžice kakaa
  • 1 prášok do pečiva

Krém:

  • 3 šľahačky (používam de luxe, lepšie sa vyšľahajú)
  • 2 tyčinky ľadové gaštany
  • 1/2 čokolády na varenie

Ďalej: rum marmeláda (pikantné) na posyp: Tyčinka Margot

Postup prípravy receptu:

Deň vopred zvaríme suroviny na parížsku šľahačku a necháme do druhého dňa vychladiť v chladničke.

Suroviny na korpus vyšľaháme elektrickým šľahačom a vylejeme na olejom vymastený a kokosom vysypaný hlboký plech. Upečieme a necháme vychladnúť.

Parížsku šľahačku potom vyšľaháme a natrieme na korpus, ktorý sme pokvapkali rumom a potreli pikantnou marmeládou.
Posypeme strúhanou tyčinkou Margot.

You Might Also Like