Podľa mňa ide o jeden z najlepších tvarohových dezertov vôbec a to som ich už pár skúsila. Určite si recept zapíšte je výborný!
potrebujeme:
2 vajcia
1 hrnček práškového cukru
2 hrnčeky hladkej múky
1 prášok do pečiva
1 vanilkový cukor
1 hrnček mlieka
1/2 hrnčeka oleja
1 lyžička kakaa
2 lyžičky rozpustnej kávy
Krém:
1/2 l mlieka
2 vanilkové pudingy
(Cukor podľa chuti)
2 tvarohy (vo vaničke)
(Rum podľa chuti)
1/2 masla
Poleva:
2 kyslé smotany
1 čokoláda na varenie
Postup:
Všetko zmiešame dohromady a polovicu cesta vlejeme na pekáč. Do druhej polovice primiešame kakao a rozpustnú kávu zamiešame a nalejeme na cesto dáme piecť.
Krém:
V mlieku si uvaríme puding, hneď do horúceho zašľaháme maslo a potom pridáme oba tvarohy a rum a ešte našľaháme. Krém nanesieme na upečené a vychladnuté cesto uhladíme a nakoniec dáme polevu.
Poleva:
Rozpustíme si čokoládu a potom zamiešame obe kyslej smotany.
Prečítali ste si článok až do konca? Zaujal Vás? Potom môžte prácu redaktora odmeniť tým, že dáte článku na Facebooku lajk alebo ho budete zdieľať ďakujeme.