Tuniaková nátierka s cícerom a jarnou cibuľkou: Lepšiu kombináciu ste ešte nejedli!

Zdieľať článok na

Suroviny :

120 g tuniaka z konzervy (podľa vašej chuti môže byť vo vlastnej šťave alebo v oleji)

2 jarné cibuľky

100 g uvareného cíceru (ja dávam aj viac)

100 g masla

1/2 ČL soli

Postup :

Cícer si uvaríme a scedíme. Podľa chutí môžete cícer uvariť al dente (do chrumkava), alebo celkom domäkka. Maslo si necháme zmäknúť na izbovú teplotu. Všetky suroviny spolu zmiešame v malom mixéri a mixujeme pokým nátierka nebude rovnomerne premiešaná. Najlepšia je na čerstvý chlieb a keď je ešte vlažná z mixovania, no každému ako chutí!


Zdieľať článok na

You Might Also Like