Toto je ešte lepšie ako klasika. Výborný KAKAOVÝ MEDOVNÍK pripravený tak, ako ho ešte nepoznáte…

Spread the love

Máte radi lahodné zákusky? Mali by ste skúsiť túto špeciálnu verziu obľúbeného medovníka.

Suroviny:

600 g jemnej múky
200 g práškového cukru
4 lyžice roztaveného medu
2 vajcia
1 lyžička prášku na pečenie
100 g masla
2 lyžice nesladeného kakaového prášku
100 ml mlieka

Na krém:

2 balenia vanilkového pudingu
600 ml mlieka
3 lyžice cukru
150 g margarínu
3 lyžice práškového cukru

Príprava:

Dobre zmiešajte všetky prísady na cesto a premieste ho. Rozdeľte cesto na 4 diely a každý z nich vyvaľkajte a samostatne upečte na plechu 23 × 26 po dobu 5 minút pri 200 stupňoch.

Uvarte puding v mlieku s cukrom podľa návodu na obale a po vychladnutí vmiešajte margarín. Týmto krémom premažte jednotlivé vrstvy cesta a poskladajte výsledný medovník. Nechajte ho odpočívať niekoľko hodín v chladničke a pred podávaním ho posypeme práškovým cukrom.

zdroj: minden-egyben.com

You Might Also Like