Toto je ešte lepšie ako klasika. Výborný KAKAOVÝ MEDOVNÍK pripravený tak, ako ho ešte nepoznáte…

Máte radi lahodné zákusky? Mali by ste skúsiť túto špeciálnu verziu obľúbeného medovníka.

Suroviny:

600 g jemnej múky
200 g práškového cukru
4 lyžice roztaveného medu
2 vajcia
1 lyžička prášku na pečenie
100 g masla
2 lyžice nesladeného kakaového prášku
100 ml mlieka

Na krém:

2 balenia vanilkového pudingu
600 ml mlieka
3 lyžice cukru
150 g margarínu
3 lyžice práškového cukru

Príprava:

Dobre zmiešajte všetky prísady na cesto a premieste ho. Rozdeľte cesto na 4 diely a každý z nich vyvaľkajte a samostatne upečte na plechu 23 × 26 po dobu 5 minút pri 200 stupňoch.

Uvarte puding v mlieku s cukrom podľa návodu na obale a po vychladnutí vmiešajte margarín. Týmto krémom premažte jednotlivé vrstvy cesta a poskladajte výsledný medovník. Nechajte ho odpočívať niekoľko hodín v chladničke a pred podávaním ho posypeme práškovým cukrom.

zdroj: minden-egyben.com

You Might Also Like