Smotanové rezy Kinder Pingui s božskou chuťou! Veľmi jemné s chutným krémom!

Zdieľať článok na

Spríjemnite si deň smotanovým koláčom, ktorého sa nebudete môcť nabažiť. Kakaová piškóta s kombináciou smotanového krému a bohatou polevou z čokolády je niečo úplne neodolateľného.

Vyšetrite si minimum času a pustite sa do tohto fantastického dezertu. Vy aj Vaša rodina ho budete bezpodmienečne zbožňovať. Nikdy nezostane jediný kúsok, to si môžete byť istí.

INGREDIENCIE:
6 vajec
8 lyžíc cukru
10 lyžíc oleja
10 lyžíc mlieka
3 lyžice kakaa
10 lyžíc polohrubej múky
1 kypriaci prášok do pečiva

KRÉM:
1 l mlieka
9 lyžíc kukuričného škrobu
1 vanilkový cukor
80 g masla
125 ml smotany na šľahanie
10 lyžíc cukru

ČOKOLÁDOVÁ POLEVA:
500 ml smotany na šľahanie
250 g horkej čokolády

POSTUP:
1) Z bielkov si vyšľaháme tuhý sneh. Do neho opatrne zapracujeme cukor, žĺtky, olej, mlieko, kakao, múku aj prášok do pečiva.

2) Plech si vyložíme papierom na pečenie. Cesto na neho vylejeme a pečieme 30 minút na 150 stupňov. Necháme vychladiť a potom vodorovne prerežeme.

3) Na tortu potrebujeme dva pláty.

4) Teraz si pripravíme krém. Trochu mlieka si zmiešame so škrobom. Zvyšok mlieka zahrievame na miernom plameni a privedieme k varu.

5) Do vriaceho mlieka zamiešame škrobovú zmes. Uvaríme hustý puding, alebo ak chcete, krém. Ak sa Vám zdá málo hustý, pridajte škrob.

6) Nechajte ľahko vychladiť a potom pridajte maslo a vyšľahanou smotanou.

7) Teraz je čas na polevu, ktorú budete dávať na vrch torty, ale aj medzi pláty. Smotanu zahrievajte na miernom plameni a priveďte ju k varu.

8) Potom hneď odstavte z plameňa. Pridajte čokoládu a miešajte, kým sa čokoláda nerozpustí.

 

Zdieľajte tento super recept čokoládové Kinder rezy aj s vašimi priateľmi! Určite si na nich tiež pochutnajú!


Zdieľať článok na

You Might Also Like