0 0
Výborná bravčová roláda s mletým mäsom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Výborná bravčová roláda s mletým mäsom

Kuchyňa:
  • 55 min.
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať
(Visited 637 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Z mäsa som si postupným narezávaním vytvorila veľký plát, ten som naklepala, posypala soľou, korením, cesnakom, paprikou a rascou, pokvapkala olejom a votrela túto koreniacu zmes do mäsa z oboch strán, naukladala som plátky anglickej slaniny, na to som rozotrela rozmrazenú mäsovú fašírku a navrch položila vaječnú omeletu (smažíme na masti a nechávam ešte mierne nedopečenú, osolíme a okoreníme).

2
Hotovo

Potom som všetko zarolovala, zafixovala niekoľkokrát dookola špagátikom a piekla asi 45 minút prikryté v pekáči na 180 stupňov, potom som odklopila veko a nechala ešte mierne zvrchu sfarbiť

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

Predošlý
Toto je najlepšia smotanová marináda na kuracie mäso, ktorú ma naučila moja priateľka a nedám na ňu dopustiť
Ďalší
Ako uchovať orechy pokojne aj 10 rokov s nezmenenou chuťou. Nezatuchnú a ani neplesnivejú!
Predošlý
Toto je najlepšia smotanová marináda na kuracie mäso, ktorú ma naučila moja priateľka a nedám na ňu dopustiť
Ďalší
Ako uchovať orechy pokojne aj 10 rokov s nezmenenou chuťou. Nezatuchnú a ani neplesnivejú!