0 0
Úžasná maková bublanina.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 šálka Mletý mak
1,5 šálky Polohrubá múka
1 šálka Krupicový cukor
1 šálka Mlieko
0,5 šálky Olej
2 ks Vajcia
1 ks Prášok do pečiva
Ovocie

Úžasná maková bublanina.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

K príprave tejto rýchlej hrnčekovej bublaniny vám okrem plechu na pečenie o veľkosti 28 x 40 cm stačí jedna miska a jedna metlička. Ovocie môžete dať aké chcete, ale najchutnejšia je s čerstvými slivkami.

(Visited 1 045 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Do misky dáme najskôr všetky sypké suroviny, prilejeme tekuté, pridáme vajcia a kypriaci prášok. Premiešame metličkou, vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.

2
Hotovo

Na vrch rozvrstvíme na kocky pokrájané vykôstkované čerstvé slivky a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 180 stupňov asi pol hodiny. Pre istotu vyskúšajte špajdľou, či je stred bublaniny upečený.

3
Hotovo

Po miernom vychladnutí bublaninu nakrájame.

Lydia

Predošlý
Sladučké bobáľky ako od babičky.
Ďalší
Chrumkavé občerstvenie zo sendviča.
Predošlý
Sladučké bobáľky ako od babičky.
Ďalší
Chrumkavé občerstvenie zo sendviča.