• Home
  • Ryby
  • Ten najlepší recept na pečeného lososa s citrónom a bylinkami
Ten najlepší recept na pečeného lososa s citrónom a bylinkami

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
350g Filety z lososa
1ks Šalotka
2 lyžičky Petržlen
2 lyžičky Bazalka
1 lyžičky Sušený kôpor
lyžica Citrónová kôra
Soľ

Nutričné hodnoty

392
Počet kalórií
10.2g
Cukor
15g
Tuky
22.5g
Bielkoviny
18g
Sacharidy

Ten najlepší recept na pečeného lososa s citrónom a bylinkami

S čerstvými bylinkami

Vlastnosti:
  • Pikantné
  • Vegetárianske
Kuchyňa:

An old-school dish that everyone loves, this gluten-free lasagne recipe and members

  • 60 min
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Nádherne voňavý losos. Bylinky mu dodávajú na sviežosti a ľahkosti.

(Visited 423 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo
10 min

Vyberte lososa z chladničky a nechajte zohriať na izbovú teplotu. Predohrejte si rúru na 120 stupňov.

2
Hotovo

Nakrájajte šalotku a spolu s petržlenovou vňaťou, bazalkou a kôprom ju zmiešajte s citrónovou kôrou. Pridajte olivový olej a premiešajte, aby vznikla tuhá pasta.

3
Hotovo
15 min

Prikryte mäso pastou z byliniek. Vložte lososa do rúry a rýchlo zatvorte dvierka. Pečte 25 až 30 minút. Skontrolujte však už po 15 minútach. Zbytočne rúru však neotvárajte. Keď budete mať pocit, že je losos hotový, prebodnite ho v najhrubšom bode špičkou noža a skúste od seba dve časti mäsa oddeliť. Pokiaľ to ide ľahko, je hotový.

4
Hotovo

Vyberte lososa a presuňte na doštičku. Rozrežte na dva kusy a posoľte.

Zdroj: www.thekitchn.com

admin

Predošlý
Výborná nepečená kokosová roláda hotová za pár minút
Ďalší
Fantastický prepadávaný koláč s pudingom a kyslou smotanou
Predošlý
Výborná nepečená kokosová roláda hotová za pár minút
Ďalší
Fantastický prepadávaný koláč s pudingom a kyslou smotanou