0 0
Najlepšie obaľované slané palacinky bez vyprážania

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
6 ks Palacinky
100 g Syr
100 g Šunka
100 ml Kyslá smotana
Na obaľovanie
Hladká múka
Vajcia
Strúhanka

Najlepšie obaľované slané palacinky bez vyprážania

Kuchyňa:
  • 45min
  • Porcie 6
  • Stredné

Ingrendiencie

  • Na obaľovanie

Popis

Zdieľať

Vyskúšala som si pripraviť palacinky na slano, obaľované v klasickom trojobale a bez vyprážania. Sú vynikajúce, plnené syrom, šunkou a zapečené v trúbe. Mňam!

(Visited 177 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Syr, šunku, smotanu a ostatné suroviny, ktoré chcete mať v palacinke zmiešame v miske. Na palacinku natrieme túto zmes a zrolujeme ju podľa obrázka.

2
Hotovo

Palacinky obalíme v strúhanke, klasicky ako rezeň. Vložíme ich do rúry a pečieme pri teplote 200 stupňov, približne 20-25 minút. Ak vám nevadí vyprážanie, môžete palacinky vypražiť aj na panvici s olejom. Dobrú chuť!

Lydia

Predošlý
Fantastická domáca pečeňová paštéta na výlet, alebo večeru. Po tomto už paštéty z obchodu nekupujem
Ďalší
Máme tu ďalší výborný fit recept. Cesnakové pagáče bez múky!
Predošlý
Fantastická domáca pečeňová paštéta na výlet, alebo večeru. Po tomto už paštéty z obchodu nekupujem
Ďalší
Máme tu ďalší výborný fit recept. Cesnakové pagáče bez múky!