• Home
  • Hlavné jedlá
  • Najlepšia plnená bravčová panenka pre celú Vašu rodinu! Šťavnatá a krásne prepečená!
0 0
Najlepšia plnená bravčová panenka pre celú Vašu rodinu! Šťavnatá a krásne prepečená!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
6-8 plátkov Bravčová panenka
2 kg Mleté bravčové mäso
2 krajce Chleba
4 ks Vajcia
200 g Syr
350 g Slanina
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Petržlenová vňať

Najlepšia plnená bravčová panenka pre celú Vašu rodinu! Šťavnatá a krásne prepečená!

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Ste tiež veľkými milovníkmi mäsových pokrmov? Potom Vám dnešný recept ide priamo do rany. Prepečená a šťavnatá bravčová roláda, plnená mletým mäsom a syrom je neodolateľná. Navyše jej príprava je viac, než jednoduchá.

Pokiaľ ju pripravíte, pripravte sa na to, že sa po nej okamžite zapráši. Jej úžasnej chuti sa nedá absolútne odolať.

(Visited 2 282 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Formu na srnčí chrbát si vyložíme slaninou. Posledné kúsky necháme visieť cez okraje formy. Na slaninu poukladáme polovicu plátkov mäsa a okoreníme. Potrieme vajcom a zasypeme syrom.

2
Hotovo

Chleba si namočíme do vody alebo do mlieka. S mokrým chlebom potom zmiešame mleté ​​mäso, vajcia, soľ, korenie, cesnak a petržlen. Zmes dáme na bravčové mäso. Na zmes poukladáme zvyšné bravčové plátky. Slaninu uložíme cez vrchné bravčové plátky. Prikryjeme alobalom.

3
Hotovo

V predhriatej rúre takto pečieme asi 90 minút. Po 45 minútach odstráňte alobal a dopečte bez neho. Pečiete do chrumkava.

4
Hotovo

Tento fantastický masový pokrm môžete podávať so zemiakmi, alebo s ryžou.

Zdieľajte tento dokonalý recept na domácu šťavnatú bravčovú panenku aj s vašimi priateľmi! Určite si na nej tiež pochutnajú!

Lydia

Predošlý
Toto je recept na tie najvláčnejšie vegánske palacinky aké som ochutnala
Ďalší
Výborný domáci vanilkový extrakt len v dvoch krokoch
Predošlý
Toto je recept na tie najvláčnejšie vegánske palacinky aké som ochutnala
Ďalší
Výborný domáci vanilkový extrakt len v dvoch krokoch