0 0
Jemná avokádová nátierka na každé pečivo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

2 ks Avokádo
60 g Bryndza
4 ks Vajcia
60 g Jemný tvaroh

Jemná avokádová nátierka na každé pečivo

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Nátierka je vhodná aj na jednohubky,alebo chlebíčky na oslavu. Pre ľahšiu verziu môžete použiť nízkotučný tvaroh.

(Visited 300 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Vajcia uvaríme natvrdo, schladíme pod studenou vodou a ošúpeme škrupinku.

2
Hotovo

Avokáda rozpolíme, vyberieme kôstky a dužinu vydlabeme lyžicou. Následne ju roztlačíme vidličkou a ihneď premiešame s citrónovou šťavou. Spojíme s bryndzou a tvarohom.

3
Hotovo

Očistené vajcia nasekáme nahrubo a vidličkou roztlačíme. Premiešame s avokádovou zmesou a dochutíme soľou a korením.

Lydia

Predošlý
Pikantná korenistá nátierka.
Ďalší
Varené víno s brusnicami
Predošlý
Pikantná korenistá nátierka.
Ďalší
Varené víno s brusnicami