Recept na nepečené falošné parížske rožky – chutia lepšie ako tie pravé!

Spread the love

Budeme potrebovať:

dlhé detské piškóty

Plnka:

400 ml smotany na šľahanie
200 g čokolády na varenie
2 bal. stužovač šľahačky
100 g práškový cukor

Poleva:

100 g čokolády na varenie
50 g masla
30 g tuk

Postup:

1.

Smotanu na šľahanie zohrejeme na miernom ohni a odstavíme – nesmie vrieť! Následne pridáme na kúsky nalámanú čokoládu a cukor, miešaním rozpustíme. Necháme vychladnúť, najlepšie odložíme do chladničky na celú noc a ráno vyšľaháme spolu so stužovačom pomocou mixéra.

2.

Plnku dáme do cukrárskeho vrecka a natlačíme ju na pripravené piškóty.

3.

Medzitým si vo vodnom kúpeli rozpustíme maslo, čokoládu a tuk. Polejeme plnku a necháme stuhnúť. Dobrú chuť!

You Might Also Like