Budeme potrebovať:
150 gramov lieskových orieškov
6 vaječných bielkov
6 PL cukru
6 PL múky
Na krém:
6 žĺtkov
100 gramov cukru
2 vanilkové pudingy
1 liter mlieka
1 vanilkový cukor
250 gramov masla
100 gramov práškového cukru
Na čokoládovú krémovú vrstvu:
200 gramov nutelly
150 gramov sušienok
100 gramov čokolády na varenie
1 šľahačka
POSTUP:
Ako prvé si vymiešame bielka s cukrom a pridáme múku. Vytvoríme si hmotu, ktorú vylejeme na okrúhlu formu a dáme piecť na 180 stupňov. Nepečieme dlho, postačí 10 minút, len aby cesto dostalo peknú farbu. Následne si uvaríme vanilkové pudingy podľa návodu a v miske si vymiešame maslo izbovej teploty s cukrom. Tieto dve hmoty spojíme pomocou mixéru do jedného krému. Čokoládu si roztopíme a pridáme do polovice pudingu, čím nám vzniknú dve vrstvy, čokoládová a vanilková.