Práve ste našli recept na bezkonkurenčný pečený bravčový bôčik marinovaný v mede, horčici a kečupe!

Zdieľať článok na

Nebeská chuť je dosiahnutá marinovaním, s akýmkoľvek obložením.

Zloženie:

1 kg bravčového boku
1 polievková lyžica sójovej omáčky
1 lyžica kečupu
1 lyžica horčice
1 lyžica medu
Soľ, korenie
olej

Príprava:

Sójovú omáčku zmiešame s kečupom, horčicou a medom.

Mäso si dáme stranou nahor, nasypeme ho soľou, umiestnime do misky a nalejeme na pripravený bok, mäso pekne premasírujeme.

Potom ho vložte do chladničky na niekoľko hodín. Keď je strana dobre absorbovaná, vyberte ju z chladničky, vložte do misky, polejeme trochou oleja, pokryjeme hliníkovou fóliou a predhriatu rúrou a pečieme na 170 stupňov po dobu 30 minút.

Potom fóliu vyberte a pečte do chrumkava.

Dobrú chuť!

 

Prečítali ste si článok až do konca? Zaujal Vás? Potom môžte prácu redaktora odmeniť tým, že dáte článku na Facebooku lajk alebo ho budete zdieľať ďakujeme.


Zdieľať článok na

You Might Also Like