Pomaly pečené bravčové mäso so zeleninou. Pripravíte ho v jednom hrnci!

Najobľúbenejšie sú jedlá, ktoré pripravíte v jednom hrnci. Dnes tu máme niečo pre skutočných gurmánov! Mäso sa pečie dlho, ale recept je veľmi jednoduchý a nevyžaduje si žiadnu zložitú prípravu.

Stačí vám len pár ingrediencií, trpezlivosť a úžasný pokrm je hotový. Nikto neodolá takej krásnej vôni. Tento recept je ideálnym riešením na slávnostnú večeru pre hostí.

Potrebujeme:
bravčové pliecko 1 kg
soľ
trochu hladkej múky
3 polievkové lyžice oleja
6 strúčikov cesnaku
chilli korenie podľa chuti
huby 8-10 kusov
1 cibuľa
1 červená a zelená paprika
tymián
1 plechovka paradajok
1 l hovädzieho vývaru
2 čajové lyžičky zemiakového škrobu rozpustené vo vode (3 polievkové lyžice)

Príprava :
Mäso posypte poľom, korením a múkou. Smažte na oleji dozlatista. Vyberte mäso, pridajte nakrájaný cesnak, cibuľu, huby, papriky a paradajky. Fry krátko. Pridajte čerstvý tymián a pridajte hovädzí vývar. Mäso vložte späť do hrnca, prikryte pokrievkou a pečte pri 180 °C približne 1,5 hodiny a ďalšiu hodinu bez pokrievky.

Postupujte podľa celého postupu:

You Might Also Like