Pochúťka z Budapešti – výborné rezne na cigánsky spôsob. Nemusíte ich obaľovať, chutia úžasne!

Spread the love

Minútkové cigánske rezne z Vianočných trhov v Budapešti – výborné rezne na cigánsky spôsob, s lečom a ďalšími výbornými prísadami…

Stačí všetko len zmiešať, dať na chvíľu vychladiť a potom len vypražiť na oleji. Jednoduché, chutné a úplne bez práce.

Ingrediencie:

  • 750 g kuracích pŕs narezaných na kúsky
  • 250 g Solamylu (možno vám bude stačiť aj 200 g)
  • 300 ml leča
  • 3 vajcia
  • soľ, vegetu a korenie
  • 3 lyžice sójovej omáčky
  • 3 lyžice worcesterskej omáčky
  • 2 lyžičky kari korenia

Postup:

  1. V miske si zmiešame vajcia, solamyl, worcestrovú omáčku, lečo a soľ s korením.
  2. Kuracie mäso zmiešame so solamylom a pridáme aj vaječnú zmes.
  3. Dobre premiešame a dáme do chladničky – môžeme si pripraviť večer a robiť na ďalší deň.
  4. Dávkujeme naberačkou a smažíme na oleji z oboch strán dozlatista.

Dobrú chuť!

You Might Also Like