Milujeme jedlá z 1 hrnca! Kráľom rýchleho občerstvenia je samozrejme kuracie mäso, a to vďaka krátkej teplote. Je šťavnatá a jemná. Dnes ponúkame kuracie mäso v kombinácii s paradajkami, cibuľou a maslom s jemnou chuťou octu. Pridanie čerstvého tymiánu dodá jedlu príjemný bylinkový nádych.
Potrebujeme:
1 plechovka paradajok
6-8 kusov kuracieho mäsa
2 veľké cibule
polovica masla
soľ, korenie
2 polievkové lyžice octu
čerstvý tymián
cestoviny
Príprava:
V hrnci rozpustite maslo. Pridajte kuracie kúsky a opečte ich z oboch strán do zlatista. Pridajte nakrájanú cibuľu, tymián, ocot a paradajky. Varte na miernom ohni približne 20 minút. Pridajte cestoviny a varte ďalších 10-15 minút, kým kuracie mäso nezmäkne a cestoviny nebudú hotové.
Môžete si vybrať akékoľvek cestoviny a namiesto tymiánu napríklad bazalku.
Vo videu nižšie nájdete všetky potrebné tipy: