Neuveriteľne chutné syrové fašírky: Keď ich ochutnáte na mäso si ani len nespomeniete!

Spread the love

Už ma nudilo robiť stále fašírky na ten istý spôsob. Raz som sa rozhodla prelustrovať celý internet a nájsť nejaké inšpiráciu. A keď som prišla k tomuto receptu, hneď som vedela, že bude perfektný…

 

Bála som sa ale, čo povie moja rodina, ktorá miluje mäsové fašírky. No chutili im tak, že ich robievam doteraz. Nielenže Vás tento recept vyjde lacnejšie, ale je aj chutnejší. Toto rozhodne musíte vyskúšať!

Ingrediencie:

  • 30 dkg eidamu
  • 3 rožky
  • 3 vajcia
  • soľ
  • strúhanka
  • olej na vyprážanie

Postup:

  1. Namočíme 3 rožky do misky s vodou a necháme nasiaknuť
  2. Do väčšej misky postrúhame tvrdý syr (eidam ), do postrúhaného syra pridáme vyžmýkané rožky, 3 celé vajcia,
  3. Osolíme a spracujeme rukou ako klasické fašírky, potom obalíme v strúhanke a dáme vyprážať do rozpáleného oleja.
  4. Hotovo.

You Might Also Like