Netreba variť ani piecť! Babičkin „pamlsok“ hotový za 5 minút, lepší dezert nemajú ani v cukrárni.

Spread the love

Výborná maškrta od našej babičke – ona používala klasický puding, ale ja dávam ten bez varenia, dezert je teda úplne na studeno. Je fantasticky chutný a jednoduchý.

Potrebujeme:

500 ml mlieka + trochu mlieka na sušienky

5 lyžíc práškového cukru

2 bal. vanilkového cukru

350-400 ml smotany na šľahanie

250 g jemného tvarohu

2 bal. vanilkového pudingu bez varenia

Postup:

Tvaroh rozmiešame s 2 lyžicami práškového cukru a 1 bal. vanilkového cukru. Šľahačku vyšľaháme s 1 lyžicou cukru.

Z 500 ml mlieka, 1. bal.vanilkového cukru a dvoch balíkov pudingu bez varenia ušľaháme hladký, hustý puding. Do pudingu vmiešame tvarohovú hmotu a aj šľahačku.

Formu na pečenie s vyššími okrajmi vyložíme fóliou. Na dno uložíme sušienky a pokropí trochou mlieka. Navrstvíme 1/2 krému, sušienky, opäť krém a sušienky. Dáme do chladničky stuhnúť.

Želáme vám dobrú chuť!

zdroj: woman.tiscali.cz

You Might Also Like