Najlepší Kinder dezert, aký ste kedy jedli: Chutný, rýchly a deti po ňom budú šalieť!

Kinder dezert, ktorý si zamilujú deti aj dospelí, je ideálny na oslavu alebo obyčajný deň. Príprava je jednoduchá a výsledok je lahodný a neodolateľný. Pozorne si prečítajte recept a pripravte si tento úžasný dezert.

Ingrediencie:

  • 370 g dlhých piškót
  • 300 ml mlieka
  • Na krém:
    • 700 g mascarpone
    • 400 ml šľahačkovej smotany
    • 150 g práškového cukru
    • 25 ks kinder čokolády
  • Na polevu:
    • 150 g horkej čokolády
    • 40 ml šľahačkovej smotany

Postup:

  1. Piškóty namáčame do mlieka a ukladáme vedľa seba na plech.
  2. Šľahačkovú smotanu vyšľaháme, pridáme práškový cukor a zašľaháme.
  3. Spojíme vyšľahanú šľahačku s mascarpone.
  4. Kinder čokoládu nalámeme do misky, roztopíme v mikrovlnnej rúre a zapracujeme do krému.
  5. Približne tretinu krému si odložíme.
  6. Tretinu krému rovnomerne navrstvíme na dlhé piškóty.
  7. Uložíme ďalšiu vrstvu dlhých piškót a druhú tretinu krému.
  8. Dezert odložíme do chladničky na 2 hodiny.
  9. Zvyšným krémom potrieme boky dezertu.
  10. Vrch polejeme roztopenou čokoládou, ktorú sme si roztopili vo vodnom kúpeli.
  11. Ozdobíme vrch, nakrájame a podávame.

Dobrú chuť!

Video návod:

zdroj: Cookrate – Cakes

You Might Also Like