Tento dezert poteší aj tých najnáročnejších z vás. Jeho príprava je jednoduchá a chuť úplne jedinečná. Potrebujete len niekoľko ingrediencií a hodinu času. Vyskúšajte to a nebudete ľutovať.
Potrebujeme:
4 vajcia
50 g rozpusteného masla
390 ml sladeného kondenzovaného mlieka
350 ml nesladeného kondenzovaného mlieka
300 ml mlieka
4 čajové lyžičky cukru
1 čajová lyžička vanilkového extraktu
1 čajová lyžička škorice
20 plátkov toastu
300 g karamelového kondenzovaného mlieka
Rúru predhrejte na 180 °C. Vo veľkej miske zmiešajte všetky prísady a vložte do nej opečené kúsky chleba – počkajte, kým sa všetko vstrebe. Do formy vložte papier na pečenie. Najprv pridajte karamelové kondenzované mlieko a potom chlebovú zmes. Pečte približne 60 minút – v závislosti od vašej rúry. Cesto nechajte vychladnúť. Potom naň položte tanier a koláč otočte. Opatrne odstráňte papier na pečenie. A máme hotovo!