Ingrediencie (na asi 5 porcií):
Postup:
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Ochutíme štipkou sladkej a ostrej papriky, soľou a čiernym korením. Preložíme ich na rozohriaty olej a opečieme. Cesnak očistíme a rozpučíme. Pridáme k mäsu, zamiešame a smažíme až kým nie je mäso hotové. Následne necháme vychladnúť.
Do misky vložíme predpripravené kuracie mäsko s cesnakom, červenú fazuľu, vajcia, pór a zavárané uhorky. Pridáme majonézu, horčicu, sušenú petržlenovú vňať, soľ a čierne korenie. Všetko poriadne premiešame a necháme vychladiť (asi 1-2 hodiny). Pred podávaním opätovne premiešame a ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Dobrú chuť!
Prečítali ste si článok až do konca? Zaujal Vás? Potom môžte prácu redaktora odmeniť tým, že dáte článku na Facebooku lajk alebo ho budete zdieľať ďakujeme.
Zdroj: smaczny.pl