Lahodné horčicové mäsové guľky s jednoduchou prípravou – hotové za 15 minút!

Zdieľať článok na

Dnes vám ukážeme niečo, čo ste ešte v živote neochutnali. Už teraz si však môžete byť istí, že si tento pokrm v každom ohľade zamilujete. Či už ide o chuť, alebo o jednoduchú prípravu. Horčicové buchty sú absolútne luxusnou záležitosťou a zamilujete si ich.

Uvidíte, že všetci členovia vašej rodiny budú z týchto bochníkov nadšení a budú sa k tomuto receptu radi vracať.

INGREDIENCIE:

1 kg mletého bravčového mäsa
3 stredne veľké zemiaky
3 cibule
1 malé očné viečko
1 vajce
pol šálky mlieka
polievková lyžica horčice
Soľ
čierne korenie

POSTUP:

Pokrievku namočte na pol hodiny do mlieka. Cibuľu a zemiaky ošúpte, nakrájajte nadrobno a zmiešajte s mäsom.
Uhnetieme a zmiešame s namočenou pokrievkou a vajíčkom. Pridajte horčicu, soľ a korenie. Rozpáľte olej a rukami vytvorte placky.
Smažte na rozpálenom oleji dozlatista. Hotovo! Užite si to!

Zdieľajte tento úžasný recept na domáce horčicové mäsové guľky so svojimi priateľmi! Som si istý, že sa im to bude tiež páčiť!


Zdieľať článok na

You Might Also Like