Kuracie prsia v horčicovej omáčke so smotanou a cibuľou z jednej panvičky – rýchly obed hotový za 15 minút!

Horčica vždy dodá mäsu krehkosť a šťavnatosť. Aj preto Vám prinášame recept na fantastický pokrm, ktorý si zamiluje celá Vaša rodina. Kuracie mäso s horčicovou omáčkou budete rozhodne pripravovať na obed často.

 

Presvedčte sa o božskej chuti tohto fantastického jedla sami a uvarte si ho pri najbližšej príležitosti.

INGREDIENCIE:

1 kg kuracích pŕs
1 cibuľa
10 dkg húb
2 dl kyslej smotany
1 dl smotany na varenie
2 lyžice horčice
petržlen
soľ, korenistý
olej

POSTUP:

Cibuľu nakrájame najemno a osmažíme na oleji. Osmažíme tiež na kúsky nakrájané mäso. Smažíme, než pustí šťavu. Huby umyjeme, nakrájame a pridáme k mäsu.
Podlejeme a varíme pod pokrievkou. Až mäso zmäkne, pridáme kyslú smotanu, smotanu na varenie, horčicu. Nakoniec dochutíme a privedieme k varu.

 

Prečítali ste si článok až do konca? Zaujal Vás? Potom môžte prácu redaktora odmeniť tým, že dáte článku na Facebooku lajk alebo ho budete zdieľať ďakujeme.

zdroj: humormagazin.com

You Might Also Like