Keď sa naučíte tento recept na domáce Raffaelo, už nikdy po ňom nesiahnete v obchode.

Spread the love

Kto by si niekedy nerád pochutnal na niečom sladkom … Niekto častejšie, niekto len výnimočne. Do ktorej skupiny patríte vy? Lákavé sladkosti na nás číhajú odvšadiaľ, rozhodli sme sa podeliť sa s vami o recept, na ktorý sme natrafili.

Nájde sa tu niekto, kto nemá rád Raffaello? V obchode veru málo nestojí, skúste si vyrobiť vlastné, nie je to vôbec náročné!

Budete potrebovať:

kondenzované mlieko
strúhaný kokos
mandle
oblátky alebo piškóty

Postup:

Do kondenzovaného mlieka nasypeme asi 4/5 kokosu, ak máme mandle aj mleté, tak trochu mletých mandlí a trochu rozomletých oblátok alebo piškót. Zvyšok kokosu použijeme na obaľovanie.

Zmes premiešame a dáme schladiť do chladničky na približne 15-20 minút.

Po vybratí z chladničky si naberáme vhodné množstvo, do stredu vtlačíme mandľu a vyformujeme guľku. Posledným krokom bude už len obalenie v kokose. Dobrú chuť!

You Might Also Like