Jemné a šťavnaté horčičné karbonátky z mletého mäsa s jednoduchou prípravou – hotové za 15 minút!

Spread the love

Dnes Vám ukážeme niečo, čo ste ešte v živote neochutnali. Ale už teraz si môžete byť istí, že si toto jedlo absolútne zamilujete v každom smere. Či ide o chuť, alebo nenáročnú prípravu. Horčičné karbonátky sú úplne luxusnou záležitosťou a budú Vám chutiť.

Uvidíte, že všetky svojich členov rodiny týmito karbonátkami potešíte a budete sa k tomuto receptu moc radi vracať.

INGREDIENCIE:

1 kg mletého bravčového mäsa
3 stredne veľké zemiaky
3 cibule
1 malá veka
1 vajce
pol šálky mlieka
PL horčice
soľ
korenie

POSTUP:

Veku na pol hodiny namočte do mlieka. Olúpte cibuľu a zemiaky, nakrájajte nadrobno a zmiešajte s mäsom.
Premiesime a zmiešame s namočenou vekou a vajcom. Pridajte horčicu, soľ a korenie. Rozohrejte si olej a rukami vytvorte placky.
Do zlatista osmažte na rozpálenom oleji. Máme hotovo! Dobrú chuť!

Prečítali ste si článok až do konca? Zaujal Vás? Potom môžte prácu redaktora odmeniť tým, že dáte článku na Facebooku lajk alebo ho budete zdieľať ďakujeme.

zdroj: liveinternet.ru

You Might Also Like