Je ťažké sa od nich odtrhnúť: Šťavnaté rezne na francúzsky spôsob, aké ste ešte určite nejedli!

Zdieľať článok na

Pripravujte k nedeľnému obedu rezne? Máme pre vás skvelý tip ako ich pripraviť na vynikajúci francúzsky spôsob. Určite si pochutnáte!

Za lacný peniaz jedlo pre celú rodinu!

Potrebujeme:

4 ks vykostených kuracích stehien bez kože
3 ks vajec
4 lyžice kyslej smotany
4 lyžice hladkej múky
3 strúčiky cesnaku
Soľ a čierne korenie
Zväzok čerstvej petržlenovej vňate

Postup:

Kuracie mäso umyjeme, odblaníme a nakrájame na drobné kúsky. Tie dôkladne osolíme a okoreníme. K mäsu pridáme smotanu, vajcia, pretlačený cesnak, nadrobno nakrájanú vňať a múku. Dôkladne premiešame, aby sa všetky ingrediencie prepojili.

Z cesta dávkujeme lyžicou na rozpálenú panvicu s olejom jednotlivé rezne. Vypražíme z oboch strán dozlatista. Z hotových rezňov vytlačíme pomocou servítky prebytočný olej.

Prajeme vám dobrú chuť! 


Zdieľať článok na

You Might Also Like