Fantastický a neoceniteľný nápad, ako mať vždy po ruke hotový kurací guláš, keď máte práve málo času na varenie obeda!

Zdieľať článok na

Kurča bolo vždy skutočne najčastejšie zaváraným mäsom, existuje nespočet možností na jeho prípravu. Kuracie dobroty možno nájsť takmer vo všetkých kuchyniach sveta, čo je veľmi jednoduché vysvetlenie. Dá sa rýchlo pripraviť.

Kvôli tejto popularite je niekedy ťažké rozhodnúť, čo uvariť z kurčaťa. Sú lákavé kuracie prsia a nohy ale aj krídla, ale čo keď chcete všetko naraz? Máme perfektné riešenie pre Vás!

Kurací guláš, ktorý bude vždy v pohotovosti.

Zloženie:


kurča 2 kg
korenie 20 ks
soľ 20 g
bobkový list 5 ks

Príprava:


1) Odstráňte kožu z kuracieho mäsa a nakrájajte na veľké kusy, oddeľte mäso od kostí.

2) Vložíme do veľkého hrnca, osolíme, ochutíme podľa chuti. Dáme do chladničky po dobu 40 minút.

3) Kým kurča je v chladničke, pripravíme si poháre 0,7 dcl a umiestniť na spodnú časť po 4 korenia a 1 bobkovým listom.

4) Položte mäso do pohárov a prikryte fóliou namiesto krytu. Umiestni do studenej rúry a varíme pri 150 ° po dobu 4,5 hodiny.

5) Keď banky s mäsom vychladnú, zavrieme uzávery sterilizovaním.

6) Dáme guláš na chladné miesto. Ak kurča nie je dostatočne mastné a nespustí dostatok tuku pri varení môžeme doplniť trochou bravčovej masti.

7) Vychutnajte si lahodnú chuť kedykoľvek, je vhodný aj na dovolenku, kde stačí už len prihriať a pripraviť zemiaky alebo ryžu.

zdroj: myjsmezeny.cz


Zdieľať článok na

You Might Also Like