Domáce mliečne rezy s medom a famóznou chuťou! Jediný dezert na svete, pre ktorý oplatí porušiť aj diétu – nemá konkurenciu!

Zdieľať článok na

Dnes si spoločne prichystáme jednu fantastickú chuťovku, ktorá je u nás doma veľmi obľúbená a vďaka svojej jednoduchej príprave verím, že to tak bude aj u Vás doma. Jediný dezert na svete, pre ktorý oplatí porušiť aj diétu – nemá konkurenciu!

 

Potrebujeme:

350 g polohrubej múky
50 g  masla
200 g práškového cukru
2 vajcia
2 lyžice medu
2 lyžice kakaa
1 prášok do pečiva

Na krém:
0,9 l mlieka
3 Zlaté klasy
200 g práškového cukru
250 g  masla

Navrch:
čokoláda na varenie

Postup:

1)

Uvaríme puding zo všetkých 3 balení pudingu a práškového cukru. Do uvareného pudingu pridáme kocku masla. Necháme poriadne vychladiť a medzitým si pripravíme cesto.

2)

Všetky suroviny zmiešame dohromady a spracujeme do cesta. Pečieme na vymastenom a múkou vysypanom plechu o veľkosti 30 × 36 cm. Cesto pečieme na 200 stupňov. Ak je cesto hotové, skúsime špajdlou. Ak sa už nelepí, máme upečené.

3)

Plát pozdĺžne rozrežeme na dva. Spodný diel natrieme studeným krémom na ktorý položíme druhý plát.

4)

Čokoládu si rozpustíme vo vodnom kúpeli a keď je rozpustená, polejeme ňou hotový dezert. Dobrú chuť.

 

Zdroj:  receptneked.hu


Zdieľať článok na

You Might Also Like