Domáce kysnuté knedle s kefírom a s báječnou chuťou – bleskurýchla príprava!

Zdieľať článok na

Knedle sú skvelým sladkým letným obedom, ale ich príprava môže byť zdĺhavá a náročná pre ženy v domácnosti, ktoré neovládajú svoje kuchárske zručnosti.

Vyskúšajte s nami metódu kefírových knedlíkov. Príprava je veľmi jednoduchá, a preto ich zvládnu aj kuchári, ktorí ešte nemali odvahu ich vyskúšať. Ich chuť je vynikajúca a každý, kto ich vyskúšal, určite neoľutoval. Môžete si pripraviť sladkú aj slanú verziu

POTREBUJEME:

60 dkg hladkej múky
2 vajcia
pol pohára vody
pol pohára kefíru
dve polievkové lyžice cukru
pol čajovej lyžičky soli
dve čajové lyžičky sušeného droždia

POSTUP:

Rozšľahajte vajcia a pridajte vodu a kefír. Múku zmiešajte s cukrom, pridajte droždie, soľ a pridajte do kefírovej zmesi.
Vypracujte cesto, nechajte ho 10-15 minút odstáť a potom začnite formovať a variť knedle tak, ako ste zvyknutí. Skončili sme! Prajeme vám dobrú chuť!

Podeľte sa o tento úžasný recept na domáce knedle aj so svojimi priateľmi! Som si istá, že si ich tiež užijú!


Zdieľať článok na

You Might Also Like