Dokonalý čokoládový krém, ktorým môžete plniť vaše zákusky, torty, koláče…

Spread the love

Jednoduchý čokoládový krém, ktorý vytvorí skvelú náplň do tort, koláčov či akýchkoľvek iných zákuskov. Dobre sa rozotiera, možno s ním tiež pekne zdobiť. Môžete ho zmiešať s menším, či väčším množstvom cukru, pridať ďalšiu príchuť či ovocie.

Ingrediencie:

220 g zmäknutého masla
2 hrnčeky práškového cukru
4 lyžice holandského kakaa
1 lyžička vanilkového extraktu
2 lyžice smotany na šľahanie
¼ lyžičky soli

Postup:

Celkový čas prípravy: 10 min

1
V miske rozšľahajte maslo s cukrom, kakaom a soľou. Potom prilejte vanilku, smotanu a šľahajte približne 5 minút, alebo kým nebude zmes krémová a nadýchaná.

2
Ak budete krém používať do torty, dajte menej cukru – podľa chuti.

You Might Also Like