Jednoduchý čokoládový krém, ktorý vytvorí skvelú náplň do tort, koláčov či akýchkoľvek iných zákuskov. Dobre sa rozotiera, možno s ním tiež pekne zdobiť. Môžete ho zmiešať s menším, či väčším množstvom cukru, pridať ďalšiu príchuť či ovocie.
Ingrediencie:
220 g zmäknutého masla
2 hrnčeky práškového cukru
4 lyžice holandského kakaa
1 lyžička vanilkového extraktu
2 lyžice smotany na šľahanie
¼ lyžičky soli
Postup:
Celkový čas prípravy: 10 min
1
V miske rozšľahajte maslo s cukrom, kakaom a soľou. Potom prilejte vanilku, smotanu a šľahajte približne 5 minút, alebo kým nebude zmes krémová a nadýchaná.
2
Ak budete krém používať do torty, dajte menej cukru – podľa chuti.