Hľadáte recept na krém, ktorý by bol tak univerzálny a chutný, aby ste ho mohli dávať takmer všade? Potom ste ho už našli.
Do tohto receptu môžete pridávať aj iné ingrediencie ako nadrobené sušienky alebo čokoládu
Ingrediencie:
320 g tvarohu
175 g masla
90 g práškového cukru
65 g kondenzovaného mlieka
1 balíček vanilkového cukru
1 PL koňaku alebo dezertného vína
Postup:
1) Zmäknuté maslo si vyšľahajte s práškovým a vanilkovým cukrom až do bielej konzistencie.
2) Po častiach pridávajte kondenzované mlieko a šľahajte na vysokých otáčkach. Na konci pridajte koňak alebo víno.
3) Tvaroh si pretlačte cez sitko priamo do hotového krému a opäť trochu šľahajte, aby vám vznikol pevný nadýchaný krém.
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.
zdroj: ezy.cz