Kto by nemal rád krémovú omáčku so syrom? Milujú ju nielen deti, ale aj dospelí. Máme pre vás recept na najchutnejšiu a najkrémovejšiu verziu. Nie je nič jednoduchšie!
Potrebujeme:
2 kuracie prsia
olivový olej
4 strúčiky cesnaku
0,5 l vývaru
1 pohár 30% smotany
1 pohár strúhaného syra
čerstvá petržlenová vňať alebo listy bazalky
1 šálka cestovín
Príprava :
Kuracie mäso nakrájajte na kocky a opečte na olivovom oleji. Pridajte nasekaný cesnak. Keď je mäso hotové, pridajte vývar, smotanu, soľ, korenie a pod pokrievkou varte približne 20-25 minút. Pridajte syr a petržlenovú vňať a nechajte rozpustiť. Podávajte s nasekanou petržlenovou vňaťou alebo lístkami bazalky.
Pridajte akékoľvek cestoviny! Ak chcete, môžete pridať aj vyprážanú slaninu.
Postupujte podľa celého postupu: