Bublanina z 1 vajíčka podľa storočného receptu: Blesková, rýchla a chuťou sa jej žiadna iná nevyrovná! HRNČEKOVÝ RECEPT

Táto sa perfektne hodí na dlhé zimné večere. Je výborná, veľmi lahodná a jednoduchá na prípravu. Recept mám z internetu a je naozaj vynikajúci.

 

Čo budeme potrebovať:

2 hrnčeky polohrubej múky

1 hrnček kryštálového cukru

1,5 hrnčeka mlieka

1 dl oleja

1 vajíčko

1 bal. zlatý klas (môžete nahradiť kukuričným škrobom)

1 bal. prášok do pečiva

1 bal vanilkového cukru

ľubovoľné ovocie

 

Postup:

Príprava nemôže byť jednoduchšia. V jednej mise zmiešame všetko „čo sa sype“, v druhej všetko čo sa leje + vajíčko.

Potom zmiešame obsah oboch mís a vylejeme na vymastený a hrubou múkou vysypaný plech. Na cesto poukladáme ovocie ľubovoľné ovocie – a pečieme pri teplote 180-200 ° C, pokiaľ nebude koláčik takto pekne ružovučký.

Máte hotovo!

Želáme vám dobrú chuť!

You Might Also Like