Táto sa perfektne hodí na dlhé zimné večere. Je výborná, veľmi lahodná a jednoduchá na prípravu. Recept mám z internetu a je naozaj vynikajúci.
Čo budeme potrebovať:
2 hrnčeky polohrubej múky
1 hrnček kryštálového cukru
1,5 hrnčeka mlieka
1 dl oleja
1 vajíčko
1 bal. zlatý klas (môžete nahradiť kukuričným škrobom)
1 bal. prášok do pečiva
1 bal vanilkového cukru
ľubovoľné ovocie
Postup:
Príprava nemôže byť jednoduchšia. V jednej mise zmiešame všetko „čo sa sype“, v druhej všetko čo sa leje + vajíčko.
Potom zmiešame obsah oboch mís a vylejeme na vymastený a hrubou múkou vysypaný plech. Na cesto poukladáme ovocie ľubovoľné ovocie – a pečieme pri teplote 180-200 ° C, pokiaľ nebude koláčik takto pekne ružovučký.
Máte hotovo!
Želáme vám dobrú chuť!