Pre všetých milovníkov tlačenky tu máme dnes recept na výbornú bravčovú pochúťku, ktorá svojou chuťou i tvarom tlačenku pripomína. Jej príprava je jednoduchá a chuť úplne famózna.
INGREDIENCIE
POSTUP PRÍPRAVY
1.Vložte kolená do veľkého hrnca, zalejte ich vodou a pridajte všetky ostatné ingrediencie okrem korenia a cesnaku.
2.Všetko varte pod pokrievkou približne tri hodiny a priebežne pomocou lyžice odstraňujte vzniknutú penu.
3.Než sa mäso uvarí, pripravte čistú plastovú fľašu, z ktorej odstrihnite vrch.
4.Potom strúčiky cesnaku nastrúhajte a zmiešajte s korením. Uvarené mäso po uvarení zbavte kostí a natrhajte ho na kúsky, do ktorých pridajte cesnakovou zmes.
5.Mäso postupne skladajte do plastovej fľaše a pridávajte aj vývar, v ktorom sa mäso varilo.
6.Po vychladnutí mäsovú zmes z fľaše vyklopte a nakrájajte na hrubšie kolieska.
Prečítali ste si článok až do konca? Zaujal Vás? Potom môžte prácu redaktora odmeniť tým, že dáte článku na Facebooku lajk alebo ho budete zdieľať ďakujeme.