Tento neprekonaný domáci krém sa hodí do všetkých tort a zákuskov: Hotový za 15 minút! Je to naozaj skvelý krém, ktorý odporúčam všetkými desiatimi.
Budeme potrebovať:
Vaječný bielok – 4 ks (ak sú malé – 5 ks)
Cukor – 1 hrnček
Vanilkový cukor -1 balíček
Kyselina citrónová – 1/4 čaj. lyžičky
Postup:
V mixéri pomaly ušľahajte bielky, pridajte cukor, vanilkový cukor a kyselinu citrónovú.
Postavte do vodného kúpeľa, keď už voda varí, a šľahajte mixérom 10-15 min.
Získate bohatú snehobielu hmotu.
Keď sa na kréme objavia stopy šľahača (krém sa začne priľnúť na metlách), vyberte hrniec a šľahajte ešte 3-4 minúty.
Počkajte, až vychladne, pridajte farbivo a môžete tvoriť.
Želáme vám dobrú chuť!
Prečítali ste si článok až do konca? Zaujal Vás? Potom môžte prácu redaktora odmeniť tým, že dáte článku na Facebooku lajk alebo ho budete zdieľať ďakujeme.